RBTC Coaching

Ik ben Richard Buijtenhek, als coach gespecialiseerd in het ondersteunen van directieleden, managers en professionals bij het effectiever en efficiënter werken, het loslaten van hun belemmeringen en het vinden van hun passie in hun werk. Ik begeleid mensen bij het onderzoeken en transformeren van hun diepere niveaus. Dit zijn de niveaus die ons hoofdzakelijk sturen in ons denken en handelen.

Deze diepgaande aanpak vind je in al mijn producten terug, waarbij de mens altijd centraal staat. Met mijn aanpak breken mensen door hun eigen glazen plafond heen en kunnen meer verantwoording aan.

Adequate partner voor managers en teamleiders

Ik ben sinds 2004 coach bij mijn bedrijf RBTC Coaching. Daarvóór heb ik bij veel bedrijven in diverse interim en vaste functies gewerkt. Zoals ICT-consultant, ICT-ontwerper, projectmanager, manager en de laatste 5 jaar als verandermanager (change manager) bij Atos-consulting (KPMG-consulting). Hierdoor ben ik ook een specialist geworden in het analyseren en ordenen van bedrijfsprocessen. Ik zie snel welke bedrijfsprocessen inefficiënt werken, waardoor ik hier adequaat op kan adviseren.

Wie is Richard?

Opleidingen

Ik heb Informatica en Psychosynthese (HBO toegepaste holistische psychologie) gestudeerd. Ook heb ik de opleidingen Toegepaste Spirituele Psychologie (ITSP), Neuro Linguïstisch Programmeren (BGL) en Train-the-trainer (IAS) gevolgd. In 2018 heb ik mijn diploma Psycho Sociale BasisKennis (PSBK) gehaald.

Docent

Ik ben als freelance docent verbonden aan de Hogeschool NCOI voor diverse opleidingen coaching (tevens examinator) en psychologie.

Stiltewandelingen

Ik geef elke maand een stiltewandeling in de prachtige duinen rond Zandvoort.

Boek Belemmerende overtuigingen

Vanwege mijn passie voor en onderzoek naar belemmerende overtuigingen
heb ik over dit onderwerp een interessant boek geschreven:

Belemmerende overtuigingen

Laat je remmingen los en ga leven in vrijheid

Accreditaties

Nederlandse Orde van Beroepscoaches

European Mentoring & Coaching Council 

Centraal Register Kort Beroepsonderwijs

Nederlands Verbond voor Psychologen, Psychotherapeuten
en Agogen

Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg

Aangesloten bij

Bewust Haarlem

Bewust Amsterdam