RBTC Coaching

Executive coaching voor managers en directieleden

Als manager of directielid kun je enorm worstelen met de balans tussen werk en privé. Andere herkenbare vraagstukken kunnen zijn: hoe doorbreek ik het glazen plafond? Welke volgende stap zal ik zetten in mijn carrière? En hoe kan ik ontspannen managen in de hectiek van de organisatie? In een coachingstraject bestaande uit de volgende fases kun je de diepte in gaan om wezenlijke stappen te maken in de oplossing van je vraagstuk(ken).

Fase 1: life coaching

We beginnen het traject met het in kaart brengen van je huidige leven, zowel werk als privé. Wat werkt daarin wel en wat niet? Door het invullen en doornemen van vragenlijsten krijgen we een heel gedetailleerd beeld van je huidige gedrag en je gewenste gedragsverandering. Ik begeleid je bij het realiseren van deze gedragsverandering, onder meer door je opdrachten te geven die je privé en in je werk kunt uitvoeren. We bespreken steeds in een volgende sessie hoe je deze hebt uitgevoerd en ervaren. 

Wanneer we in een coachingssessie niet veel hoeven op te schrijven, kunnen we ook kiezen voor wandelcoaching. Tijdens een wandeling van 1,5 tot 2 uur in de duinen of aan zee praten we dan over je vraagstuk. Je ziet vaak dat al wandelend inzichten veel makkelijker binnenkomen. 

Believe in yourself sign

Fase 2: Transformatiecoaching

In de volgende fase gaan we een niveau dieper, we bereiken je onbewuste. We onderzoeken welke belemmerende overtuigingen je momenteel het meest in de weg zitten. Vervolgens gaan we aan de slag zodat je ze kan loslaten. We gebruiken daarvoor een veilige en zeer effectieve methode genaamd Voice Dialogue. Hiermee maken we de weg voor je vrij om te gaan leven vanuit je kern, vanuit de persoon die je echt bent. Dan kun je keuzes gaan maken vanuit persoonlijke vrijheid en vanuit zingeving.

Belemmerende overtuigingen bestudeerd

Wat zijn belemmerende overtuigingen?

Mogelijkheden en tarieven

  • Vrijblijvende gratis kennismaking/intake
  • Executive coaching manager in Vogelenzang, sessie 1 uur € 195,-, sessie 1,5 uur € 283,-
  • Executive coaching manager videobellen, sessie 1 uur € 184,-, sessie 1,5 uur € 266,-
  • Executive coaching manager, op locatie, sessie 1,5 uur € 338,- 
  • Executive coaching directielid in Vogelenzang, sessie 1 uur, € 217,-, sessie 1,5 uur € 316,-
  • Executive coaching directielid videobellen, sessie 1 uur, € 206,-, sessie 1,5 uur € 299,-
  • Executive coaching directielid, op locatie, sessie 1,5 uur € 371,- 
  • Opstellen Document Belemmerende Overtuigingen, € 97,-

Vrijblijvend kennismaken

Wil je vrijblijvend kennismaken om te bespreken wat ik voor je kan betekenen? Vul het formulier in, dan neem ik contact met je op.

Belemmerende overtuigingen bestudeerd

Wat zijn belemmerende overtuigingen?