RBTC Coaching

Coaching hoger opgeleide professionals en teamleiders

Als professional of teamleider kun je in een individueel coachingstraject bestaande uit twee fases diepgaande gedragsverandering bereiken. 

Fase 1: life coaching

We beginnen het traject met het in kaart brengen van je huidige leven, zowel werk als privé. Wat werkt daarin wel en wat niet? Door het invullen en doornemen van vragenlijsten krijgen we een heel gedetailleerd beeld van je huidige gedrag en je gewenste gedragsverandering. Ik begeleid je bij het realiseren van deze gedragsverandering, onder meer door je opdrachten te geven die je privé en in je werk kunt uitvoeren. We bespreken steeds in een volgende sessie hoe je deze hebt uitgevoerd en ervaren. 

Wanneer we in een coachingssessie niet veel hoeven op te schrijven, kunnen we ook kiezen voor wandelcoaching. Tijdens een wandeling van 1,5 tot 2 uur in de duinen of aan zee praten we dan over je vraagstuk. Je ziet vaak dat al wandelend inzichten veel makkelijker binnenkomen. 

Work life balance, Essentials of Wellbeing, harmony between work and personal life Young woman enjoy

Fase 2: Transformatiecoaching

In de volgende fase gaan we een niveau dieper, we bereiken je onbewuste. We onderzoeken welke belemmerende overtuigingen je momenteel het meest in de weg zitten. Vervolgens gaan we aan de slag zodat je ze kan loslaten. We gebruiken daarvoor een veilige en zeer effectieve methode genaamd Voice Dialogue. Hiermee maken we de weg voor je vrij om te gaan leven vanuit je kern, vanuit de persoon die je echt bent. Dan kun je keuzes gaan maken vanuit persoonlijke vrijheid en vanuit zingeving.

Belemmerende overtuigingen bestudeerd

Wat zijn belemmerende overtuigingen?

Mogelijkheden en tarieven

  • Vrijblijvende intake, gratis
  • Coachingssessie in Vogelenzang, 1 uur € 173, 1,5 uur € 250,-
  • Coachingssessie videobellen, 1 uur € 162, 1,5 uur € 233,-
  • Coachingssessie op locatie, 1,5 uur € 295,-
  • Opstellen Document Belemmerende Overtuigingen, € 97,-

Particulieren en zzp’ers krijgen behoorlijke korting; informeer naar de mogelijkheden.

Omdat ik lid ben van de NVPA en de RBCZ, worden mijn coachingsessies afhankelijk van je pakket bij je ziektekostenverzekaar gedeeltelijk vergoed. Bekijk de vergoedingen van ziektekostenverzekeraars

Vrijblijvend kennismaken

Wil je vrijblijvend kennismaken om te bespreken wat ik voor je kan betekenen? Vul het formulier in, dan neem ik contact met je op.