fbpx
RBTC nieuw 240 x140

Coaching

Al een tijd voel je dat het niet lekker loopt op je werk. Bijvoorbeeld doordat je last hebt van een te hoge werkdruk en continu spanning voelt in je werk en het neerzetten van prestaties. Of je hebt het gevoel dat er 'politiek spel' wordt gespeeld of er geen begrip voor je is en er niet naar je wordt geluisterd, waardoor je niet jezelf durft te zijn en je anders gedraagt dan je bent.

Belemmerende overtuigingen

Dat het niet goed stroomt in je carrière ligt vaak niet aan te weinig inhoudelijke kwaliteiten en vakkennis, maar aan het feit dat je last hebt van belemmerende overtuigingen. Iets in jou zegt je bijvoorbeeld dat je niet goed genoeg bent, dat je dingen perfect moet doen of dat je altijd nog even moet doorgaan om iets af te maken. Je hebt geen keuze, je wordt ertoe gedwongen door iets in jezelf. Ook maken belemmerende overtuigingen dat je vaak te weinig of niet vanuit zingeving werkt.

Voor wie

Ik bied:

Graag ondersteun ik jou bij het oplossen van belemmerende overtuigingen die je belemmeren in het optimaal presteren en sociaal vaardig functioneren. Door deze persoonlijke ontwikkeling helpen we je carrière op weg en komt je werkplezier weer terug.

Daarnaast begeleid ik graag mensen die een transformatie in relatief korte tijd willen doormaken en mensen die daarvoor niet eerst de lange weg langs psychologen of therapeuten willen afleggen of daarbij te maken hebben met lange wachtlijsten of bureaucratie. Ook help ik je graag als je bij een psycholoog, psychiater of andere therapeut geen diepgaande verandering hebt bereikt en je wellicht teleurgesteld bent omdat je je niet gehoord voelde, oppervlakkigheid merkte of last had van amateurisme.

Bovendien heb ik ruime ervaring in het begeleiden van:

  • hooggevoeligen (HSP's) die ik wil leren omgaan met hun hoogsensitiviteit,
  • mensen die het gevoel hebben ‘is dit het nou’ of die voelen dat hun baan niet bij ze past,
  • singles die graag een fijne relatie zouden willen,
  • stellen die hun relatie willen verbeteren,
  • nieuwetijdskinderen die zich thuis willen voelen op deze aarde zodat ze makkelijk kunnen omgaan met aardse zaken,
  • hoogbegaafden en professoren.

Lees ervaringen van cliënten.

Tarieven

keurmerk coachfinderKlik onderaan op de pagina op de tabbladen om meer te lezen over de coaching die ik je kan geven en mijn tarieven. Omdat ik lid ben van de NVPA en de RBCZ, worden mijn coachingssessies voor particulieren en zzp'ers afhankelijk van je pakket bij je ziektekostenverzekeraar gedeeltelijk vergoed. Bekijk de vergoedingen

Als cliënt kun je kosteloos deelnemen aan Mindful Wandelen dat ik organiseer. Deze ontspannende activiteit in de natuur helpt je om dichter bij je authenticiteit en innerlijke kracht te komen en helder waar te nemen in het dagelijks leven.

Locatie

Coachingssessies geef ik in groepspraktijk Oohm wat is gevestigd in een prachtig landhuis in landgoed Vogelenzang vlakbij het dorpje Vogelenzang. Dit landhuis wordt regelmatig energetisch gereiningd, waardoor er steeds een hele fijne ontspannen energie aanwezig is. Echt een plek om veilig en ontspannen aan je zelf te werken! En ook het landgoed zelf heeft een hele fijne energie en daardoor is het hier erg fijn wandelen. Echt een aanrader!
Woon je verder weg, dan is online coaching via Skype mogelijk.

Vrijblijvende kennismaking

Wil je graag een vrijblijvende kennismaking afspreken? Neem contact met me op, bel 06-22 98 87 11 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Je hebt een klacht. Wat nu?

Ik doe er alles aan om je op een goede en respectvolle manier hulp te bieden. Toch kan het zijn dat je ergens niet tevreden over bent. Het is belangrijk om deze onvrede eerst met mij te bespreken. Misschien is er sprake van een misverstand en komen we er samen uit als je kenbaar maakt waarover je ontevreden bent of wat je anders wil hebben.

Wil of kun je de klacht niet met mij persoonlijk bespreken of komen we er samen niet uit? Dan kun je gebruikmaken van een gratis klachtenfunctionaris via een van mijn twee mijn beroepsverenigingen: NOBCO of NVPA. De klachten afhandeling van de NVPA wordt afgehandeld door de S.C.A.G. Zowel de NOBCO als de SCAG ondersteunen je bij het formuleren van je klacht of onvrede en bij het onderzoeken naar oplossingen. Er wordt samen met je gekeken naar de mogelijkheden om gehoor te vinden voor je klacht. Je klacht wordt binnen 6 weken afgehandeld.