fbpx

Tel. 06 - 22988711 | e-Mail info@rbtc.nl

RBTC nieuw 240 x140

Aanbod RBTC Coaching


Graag help ik jou of je team met het bereiken van een diepgaande ontwikkeling. We doen dit door op een veilige manier naar de kern te gaan van waaruit je gedrag wordt bepaald. Dit is vooral je onbewuste. 

Coaching

Werk en privé gaan stromen als je belemmerende overtuigingen oplost. Dat kan vrij snel met Voice Dialogue, een zeer veilige, effectieve methode. Ik help hoger opgeleide professionals en teamleidersmanagers en directieledenondernemers en zzp'ers, en teams die beter willen presteren.

Lees meer

Boek, lezingen en workshops

Het complexe onderwerp belemmerende overtuigingen leg ik in mijn boek, lezingen en workshops graag helder uit, omdat ik het heel belangrijk vind je goed te kunnen helpen om ze aan te pakken en op te lossen.

Lees meer

Mindful Spreken

Los de belemmerende overtuigingen op die je het meest in de weg zitten bij spreken en presenteren om laagdrempelig en authentiek je verhaal in het openbaar te kunnen brengen. 

Lees meer

Levenskeuzetest

De informatie en antwoorden op de vraag wat jouw levensinvulling is vind je in je bewustzijn en in jouw onderbewuste. In de Levenskeuzetest gaan we daarnaar op zoek.

Lees meer